Иван Барбов

Историја

10 декември, 2017 588 B csv 8045dd706bdd308bb5a818e6e5621d7a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за Неврологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "549.000, 00", 2016 2023,

Недвижен имот, Личен имот, Спрат од куќа, "1.161.735, 00", 85 м2 Струмица 1998 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "152.500, 00", Мерцедес ц 220 купе 2001/-, Стекнување со договор за купопродажба