Лидија Бошковска

Историја

04 јануари, 2022 2.19 KB csv 6b6d3f2b2764ffef3ce24362eb657844

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на Република Северна Македонија во Грција - Атина

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "2.470.000, 00", Стопанска Банка АД Скопје октомври 2020, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "10.000, 00 ЕУР", National Bank of Greece мај-ноември, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "1.850.000, 00", Стопанска Банка АД Скопје октомври 2020, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Камата, "2.400, 00", месечно,

Други приходи, Личен имот, Камата, "2.200, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "137.000, 00", 14 м2 Скопје 1988 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "1.300.000, 00", 130 м2 Скопје 1988 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.400.000, 00", 80 м2 Скопје 1988 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "340.000, 00", 18 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.200.000, 00", 93 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "110.000, 00", Piagio 2020/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00", Hyundai Santa Fe 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба