Венко Стомнароски

Историја

28 април, 2020 1.30 KB csv d6017222f08d3d0b0420b486fbe928aa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "923.250, 00", Шпаркасе банка -, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "260.000, 00", 2016 2021,

Друг имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "60.000, 00", , - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.065.000, 00", 65 м2 Скопје 2019 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "919.500, 00", 64 м2 РСМ 2016 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "2.000.000, 00", Шкода Кодијак 2018/2019, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "25.000, 00", Фолксваген Голф 2 1986/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "65.000, 00", 300 2000, Стекнување на друг начин