Катерина Андонова

Историја

07 февруари, 2019 1.19 KB csv 3e994d18d56ef7cb4b1f828dcdba485b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Водостопанство на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "260.000, 00", Охридска банка 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на родители, Кредит, "200.000, 00", 2018 2022,

Долгови, Имот на сестра, Кредит, "150.000, 00", 2015 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00", 2018 2023,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "102.000, 00", 2014 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00", 100 м2 с.Таринци 1994 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "247.000, 00", Фолксваген поло 2007/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "25.000, 00", Форд Фиеста 1993/2010, Стекнување со договор за купопродажба