Васко Василевски

Историја

25 октомври, 2019 3.17 KB csv 97c4dd9c9078788fcbdc2ce8a9ff3173 спореди
01 септември, 2019 2.94 KB csv ea72f0aef343b6701d7a1a2e04c210d0 спореди
02 септември, 2018 2.74 KB csv f97fc0639449c162206ca956a0df151f спореди
03 април, 2016 1.81 KB csv 78ba00329cdbba2095e652166f5a3091

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Дом на култура “Драги Тозија“ Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 700.000, 00", Стопанска банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 127.332, 00", Стопанска банка 2005, Стекнување со договор за подарок

Друг имот, Имот на брачен другар, Отстапување на имот за време на живот-земјиште, "456.990, 00", , Стекнување со договор за подарок

Друг имот, Имот на брачен другар, Подарок од штедна книшка, "7.500, 00 ЕУР", , Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "35.000, 00 денари", "530 м2 село Горно Дупени, Ресен 2006 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "450.000, 00 денари", "1.600 м2 село Царев Двор, Ресен 2006 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.845.000, 00 денари", "219 м2 село Царев Двор, Ресен 2008 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.690.000, 00 денари", 74 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "300.000, 00 денари", Трактор ИМТ 539 1975/1995, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "430.000, 00 денари", Приклучна механизација 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "338.300, 00", Шевролет Каптива 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "296.000, 00 денари", Цитроен Ц5 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.500, 00 денари", Хундаи Туксон 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Скутер Линкен 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "61.500, 00 денари", Застава 101 1980/1995, Стекнување со договор за подарок