Владо Атанасовски

Историја

07 февруари, 2019 1.19 KB csv 3c173d7bfcbb0a1ab0a0ac335b84f19d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Пазари - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "1.000, 00 евра", НЛБ Тутунска банка 2017, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.845.000, 00 денари", 2015 2035,

Недвижен имот, Заеднички имот, Балкон (тераса), "76.260, 00 денари", 4 м2 Битола 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.249.670, 00 денари", 59 м2 Битола 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.364.060, 00 денари", 62 м2 Битола 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "184.500, 00 денари", Пежо 206 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба