Борче Груевски

Историја

04 јануари, 2022 1.08 KB csv 8ea8310eba5fafdb25e3daf1028e92ad спореди
01 септември, 2019 925 B csv bbbd9317219d74ce99cdbbc8b8f72619

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Агенција за пошти

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, плата од работен однос, "19.700, 00", месечен приход,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "900.000, 00", 134 м2 Битола 1984 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "15.000, 00", 150 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "700.000, 00", 124 м2 Битола 2016 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.029.500, 00", 41 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Diahatsu Terrios 2000/2018, Стекнување со договор за купопродажба