Мартин Треневски

Историја

03 април, 2016 1.65 KB csv 7649515b60fafec3cf93e7d81a6abac7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Мисија на РМ при НАТО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредитна картичка, "120.000, 00 денари", 2009 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00 денари", 2010 2 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "180.000, 00 денари", 2010 2 години,

Друг имот, Заеднички имот, Непрофитно радио класик, "600.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "35.000, 00 евра", 62 м2 Прилеп 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "25.000, 00 евра", 50 м2 Охрид 2011 50% + 50%, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "600.000, 00 денари", Уметнички слики -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Џип Опел Фронтера 1997/1998, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Мерцедес 200Д 2008/2010, Стекнување со договор за купопродажба