Павле Николовски

Историја

02 октомври, 2017 1.59 KB csv 3709429e626cf3c925a03bcb2e648d7c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за државна кардиохирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "20.000, 00 денари", - 2015, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "600, 00 EUR", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "30.000, 00 денари", - 2015, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "36.000, 00 денари", 2015 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "450.000, 00 денари", 2015 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "1.548.000, 00 денари", 1007 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.741.000, 00 денари", 86 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "750.000, 00 денари", Хјундаи Елантра 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "307.500, 00 денари", 1 2012, Стекнување на друг начин