Весна Даневска

Историја

12 јули, 2016 2.05 KB csv df9e86d04b8a56a4a4c2eb1a2d4a9b7a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 298.378, 00", Шпаркасе банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 305.000, 00", Шпаркасе банка 2012, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00 денари", 2016 2 години,

Други приходи, Имот на деца, Додаток за 3-то дете, "8.320, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, "480.000, 00 денари", 400 м2 Куманово - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "120.000, 00 денари", 986 м2 Кочани 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа во изградба, "1.800.000, 00 денари", 90 м2 + 90 м2 Куманово 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 100 м2 + 100 м2 Кочани 1983 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Ауди А4 1.9 тди 1999/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Астра 1.7 ТД 1997/2006, Стекнување со договор за купопродажба