Лирим Шабани

Историја

03 април, 2016 1.15 KB csv b84a9176b38648d539bc9420a1c964ac

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за локална самоуправа > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Градина, "800.000, 00 денари", "434 м2 село Липково, Куманово 1984 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "2.000.000, 00 денари", "500 м2 село Липково, Куманово 1984 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Објект, "5.000.000, 00 денари", "123 м2 село Липково, Куманово 1984 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.800.000, 00 денари", 92 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба