Саша Јовановска Мишевска

Историја

25 октомври, 2019 1.52 KB csv 4fd8b619e0dab7cb0547ba90baa07b66

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за ендокринологија, дијабетес и метаболички нарушувања

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "2.000, 00 ЕУР", Комерцијална банка АД Скопје 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "2.000, 00 УСД", Комерцијална банка АД Скопје 2010, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.000.000, 00", 100 м2 Скопје 2018 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.200.000, 00", Ауди А6 Аллроад 2013/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "5.000.000, 00", Порше 911 с 2011/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.200.000, 00", БМВ 118и 2018/2018, Стекнување со договор за подарок

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Полиса за животно осигурување, "3.000.000, 00", 1 2018, Стекнување со договор за купопродажба