Александар Стефановиќ

Историја

04 јануари, 2022 511 B csv 63c1518353327cce7422b2052defac11

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈП Македонски Железници

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, 00", 2020 2030,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, /, 60 м2 РСМ 2017 /, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00", Форд Мондео 2003/2013, Стекнување со договор за купопродажба