Круме Стојановски

Историја

10 мај, 2018 524 B csv a226049a766d3bdea56712094f310ee9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ „Миле Јаневски - Џингар“ - Македонска Каменица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.200.000, 00 денари", 90 м2 Македонска Каменица 2011 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Лада 2105 1986/2007, Стекнување со договор за купопродажба