Борче Јакимовски

Историја

25 октомври, 2020 989 B csv ea2bb717f368e27fbd2da52fdd4e9045 спореди
03 април, 2016 749 B csv 06a266f7810ade8ba21f0a3300a347f4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Градски паркинг - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "450.000, 00 денари", 2020 48 месеци,

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00 денари", 2020 40 месеци,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.150.000, 00 денари", "86, 18 м2 Скопје 1992 /", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "716.880, 00 денари", Цитроен Ц3 2020/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Опел Корса 1.3 ЦДТИ 2004/2006, Стекнување со договор за купопродажба