Благица Стојановска

Историја

06 декември, 2019 321 B csv d7fcd5a7e4ac07d15c567c345077e4fb спореди
29 март, 2018 327 B csv 6a7a4f8e63e3e90eb4fed456248bbb70

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Народен музеј - Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00", 120 м2 Свети Николе 1990 /, Стекнување со договор за градба