Благица Станковска

Историја

22 јули, 2016 2.14 KB csv 1aec19ea4a6ec7c4e79ce3cfa4d081b8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Дане Крапчев Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "10.000, 00", Шпаркасе банка 2014, - недал податок -

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "11.500, 00", Комерцијална банка 2009, - недал податок -

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "14.800, 00", Тутунска банка 2008, - недал податок -

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "8.500, 00", Тутунска банка 2013, - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.591.400, 00 денари", 68 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", 6758 м2 Делчево 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "5.227.000, 00 денари", 170 м2 Скопје 1994 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "20.000, 00 денари", Рено Спринг 1994/1994, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Голф 4 2002/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Пасат 2006/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Цитроен 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба