Јелена Жугиќ

Историја

23 март, 2017 1.77 KB csv b70f50016acd1b70707bb6af0f625b01

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Театар комедија - СОНК

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 48, 00", Тутунска банка АД Скопје 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5, 00", Тутунска банка АД Скопје 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 0, 96", Тутунска банка АД Скопје 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозити, "денари 75.508, 00", Тутунска банка АД Скопје 2015, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Награда - 13 Ноември, "87.000, 00 денари", 2016,

Други приходи, Личен имот, Хонорар по основ на авторски права, "1.325.210, 00 денари", 2016,

Други приходи, Личен имот, Хонорар по основ на авторски права, "54.000, 00 денари", 2016,

Недвижен имот, Личен имот, Стан со гаража и помошни простории, "4.261.397, 00 денари", 56 м2 + 17 м2 + 8 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "130.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба