Олгица Пранговска

Историја

15 септември, 2016 366 B csv f159953d682415f0af10c49a19a018ee

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за стопанисување со спортски објекти Радовиш 2014 Радовиш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 2003/2016, Стекнување со договор за купопродажба