Татјана Бурник

Историја

07 февруари, 2019 842 B csv 9dcae96896299cbfbd5742bb7b8a3887

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ “Св. Климент Охридски“ Драчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 70 м2 Скопје - 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "7.000.000, 00 денари", 200 м2 Скопје - 105 м2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.500.000, 00 денари", 40 м2 Скопје - 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Рено Лагуна 2003/2016, Стекнување со договор за купопродажба