Марјан Ѓероски

Историја

02 октомври, 2017 4.19 KB csv 29d2bef4d00d7b44de9d73a641128234 спореди
03 април, 2016 4.20 KB csv d82edb0c06096b034350dee1cd64c357

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Стрежево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 1.000.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 2.300.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2013, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "денари 61.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "денари 61.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 1.000.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на брачен другар, “Графе“ полиса за осигурување на живот, "11.976, 00 евра", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на родители, WVP полиса за осигурување на живот, "9.116, 00 евра", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на родители, Средства во готово од заштеда, "300.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Средства во готово од заштеда, "400.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, “Графе“ полиса за осигурување на живот, "14.836, 00 евра", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "2.000.000, 00 денари", "3.825 м2 село Кравари, Битола 1963 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00 денари", "150 м2 село Кравари, Битола 1964 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Помошни објекти, "200.000, 00 денари", "50 м2 село Кравари, Битола 2009 1/1", Стекнување со наследство

Побарувања, Имот на брачен другар, Побарување по основ на даден заем, "200.000, 00 денари", 2006/13, Стекнување на друг начин

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "350.000, 00 денари", 2005/13, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Друго, "120.000, 00 денари", Накит и уметнички слики -/2013, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Тојота Ајго 2007/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Моторцикл Сузуки Дуа Дрз 400 2008/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Мазда 2 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Моторцикл Хонда Магна 750 1983/2011, Стекнување со договор за купопродажба