Лазар Коцев

Историја

01 септември, 2019 504 B csv a60e9e316abb78e9898b680940bf2a2f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Институт за стандардизација на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "120.000, 00", 2018 2020,

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, "30.000, 00", "0, 2 ха Свети Николе 2005 -", - недал податок -

Недвижен имот, недал податок, Стан, "1.250.000, 00", 86 м2 Св.Николе 2007 -, - недал податок -