Петар Тошевски

Историја

07 февруари, 2019 1.62 KB csv d6f27528552f70da69f616185ef9cc3e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > Основно училиште “Христијан Тодоровски Карпош“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "150.000, 00 денари", УНИ банка 2018, Стекнување со договор за градба

Друг имот, Личен имот, Земјоделска механизација, "180.000, 00 денари", , Стекнување со договор за купопродажба

Други приходи, Имот на брачен другар, Полјоделство, "150.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.000.000, 00 денари", 30 м2 Герман 2002 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 150 м2 Ранковце 1994 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Поло 2002/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Даеву Матиз 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Ланд Ровер 2001/2009, Стекнување со договор за купопродажба