Мијалче Стојановски

Историја

10 мај, 2018 1.29 KB csv 68b806b14265d0535533cec9ea149432

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈКП Комуналец - Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "12.000, 00 EUR", Тутунска банка 2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "11.000, 00 EUR", Тутунска банка 2010, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 229 м2 Крива Паланка 1985 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Непрецизиран имот, "500.000, 00 денари", 1 хектар Крива Паланка 2001 1/5, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "480.000, 00 денари", Мазда 3 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Шкода Фелиција 1995/1995, Стекнување со договор за купопродажба