Ангелчо Андоновски

Историја

11 октомври, 2017 578 B csv 031d9864499c57c521d1d889d335d348

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Институт за белодробни заболувања кај децата - Козле

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "922.500, 00", 2015 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.835.876, 00", 86 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "903.000, 00", Ренџ Ровер 2005/2015, Стекнување на друг начин