Надица Гировска

Историја

02 септември, 2018 291 B csv 31be4e75b50e2732ac66dc900dcb03d3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУОДГ Орце Николов - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.300.000, 00", 56 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за подарок