Паскал Стојчески

Историја

03 април, 2016 2.03 KB csv 44448a3a8b239f04aa0ad6bd6b375e42

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Чешка Република

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "23.500, 00", Комерцијална Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "235.000, 00", Стопанска Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "62.000, 00", Стопанска Банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "9.762.500, 00 денари", 188 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.400.000, 00 денари", 471 m2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.077.000, 00 денари", 61 м2 Охрид 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Шевролет Авео 2005/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "186.000, 00 денари", "Чамец, Ринкер - 180 1994/2006", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "124.000, 00 денари", Опел Вектра 1996/2006, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "93.000, 00 денари", "Пиаџио Веспа, 125 2007/2008", Стекнување со договор за купопродажба