Сабри Асан

Историја

17 август, 2020 1.29 KB csv 753e601124e25d4ba4756e16576f3418

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ АТА Центар Жупа

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, "4.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "553.000, 00", 2020 2024,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.500.000, 00", 2400 м2 Центар Жупа 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "550.000, 00", 800 м2 Центар Жупа 2001 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.000.000, 00", 100 м2 Центар Жупа 2000 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "554.000, 00", Ауди А5 2008/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Фиат Браво 2000/2011, Стекнување со договор за купопродажба