Владимир Трифуновски

Историја

03 април, 2016 1.03 KB csv 8e3176f429a22f532dd6773e29fadc1c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Средно училиште “Таки Даскало“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2013 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "20.000, 00 денари", 2011 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "30.000, 00 денари", 2011 2 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "30.000, 00 денари", 2012 2 години,

Долгови, недал податок, Кредитна картичка, "36.000, 00 денари", 2013 2 години,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 75 м2 Битола 2009 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "141.450, 00 денари", Опел Астра 1998/2013, Стекнување со договор за купопродажба