Бесир Алиу

Историја

04 јануари, 2022 717 B csv 212237943ea08c9ed3b29f9e9d2f7128

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "135.000, 00", Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "212.250, 00", Опел Астра 2004/2007, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "922.500, 00", Фолксваген Голф 6 2010/2013, Стекнување со договор за подарок