Владо Андов

Историја

02 октомври, 2017 925 B csv 84ccea1eb65d85534e018c06ddfaf8c5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Никола Карев Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "25.000, 00 евра", 2013 2028,

Други приходи, Имот на брачен другар, кирија, "5.000, 00 денари", 1986,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "30.000, 00 евра", 21 м2 Кочани 1986 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "50.000, 00 евра", 35 м2 Кочани 1995 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "80.000, 00 евра", 100 м2 Кочани 1986 1/1, Стекнување со договор за подарок