Снежана Миленковска

Историја

10 мај, 2018 1.32 KB csv 6fb0b08a1902956c39b62836c489c17b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ „Наум Наумовски - Борче“ - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00 денари", 2017 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "610.000, 00 денари", 2014 2026,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "2.500.000, 00 денари", 458 м2 Крушево 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Пасиште, -, "5.152 м2 с.Пуста Река, Крушево 1994 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Шума, -, "19.844 м2 с.Пуста Река, Крушево 1994 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Шума, -, "927 м2 с.Пуста Река, Крушево 1994 -", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "20.000, 00 денари", Шкода Фаворит 1994/1999, Стекнување со договор за купопродажба