Валентина Габер

Историја

25 октомври, 2020 1.92 KB csv 6f9250fda7addcb87f01bc6dd8e234a0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Берово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "3.550, 00 ЕУР", Стопанска банка 2018, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "400.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "550.000, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување со наследство

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "22.000, 00", 2016 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.350.000, 00 денари", 68 м2 Берово 1995 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "120.000, 00 денари", 18 м2 село Будинарци 2009 1/1, Стекнување со наследство

Побарувања, Имот на брат, Побарување по основ на даден заем, "600.000, 00 денари", 2017, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "15.000, 00 денари", Југо 45 1991/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Пежо 308 2008/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Пежо 306 1994/2001, Стекнување со договор за купопродажба