Башким Амети

Историја

03 април, 2016 1.93 KB csv bca523d3d17c63b79400f7e97aafb08a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за управување со одземен имот

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 2.335, 00", Комерцијална банка 2011/12, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 224.000, 00", Комерцијална банка 2011, - недал податок -

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "600.000, 00 денари", 2011, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "1.200.000, 00 денари", Златен накит -/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "110.000, 00 денари", Спортски Чамец -/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "850.000, 00 денари", БМВ 530Д 2007/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "50.000, 00 денари", Пиштол “Глок“ -/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "160.000, 00 денари", Рачен часовник Breitling -/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "50.000, 00 денари", Уметнички слики -/-, - недал податок -

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "150.000, 00 денари", 293 2012, Стекнување со договор за купопродажба