Никола Васев

Историја

20 јули, 2017 608 B csv 2238338c9bb30ac601a3739c4b5592a9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.028.500, 00 денари", 2017 2025,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.400.000, 00 денари", 250 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "153.750, 00 денари", Фолксваген Голф 4 2004/2007, Стекнување со договор за купопродажба