Горан Велков

Историја

10 мај, 2018 328 B csv 29dca95dd4023d4b48102dcb60069f81

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Ванчо Прке Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Хјундаи Акцент 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба