Лазо Пендовски

Историја

04 јануари, 2022 1.61 KB csv 456d41f03b595b6eb8967f9dadfa5e05 спореди
02 октомври, 2017 1.38 KB csv 982500118c91148c5b6229a65a37e04a спореди
10 мај, 2017 1.38 KB csv 255da32295adff4590c4e5f88a5d96bf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Факултет за ветеринарна медицина

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "2.725.392, 00", НЛБ Тутунска Банка 10.02.2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "769.734, 00", 30.12.2013 30.12.2033,

Недвижен имот, Личен имот, Балкон (тераса), "283.935, 00", 5.00 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "233.700, 00", 16 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "57.460, 00", 4.42 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "2.000.000, 00", 500 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.043.000, 00", 82 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "110.000, 00", Цитроен Ц3 2002/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "650.000, 00", Митсубиши асх 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба