Атанас Тасев

Историја

03 април, 2016 608 B csv 974c3a7d7af92009cd19e988367249a4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Св. Кирил и Методиј“ - с.Иловица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Плата, "27.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "2.000.000, 00 денари", 28.000 м2 село Секирник 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.073.000, 00 денари", 70 м2 село Секирник 2004 -, Стекнување со наследство