Даут Селими

Историја

03 април, 2016 1.51 KB csv a3bb7d9940ccab6b9dd52f726dcf7eea

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2012 2014,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2011 2015,

Други приходи, Личен имот, Закупнина, "6.000, 00 денари", 15.10.2012,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.400.000, 00 денари", 73 м2 Кичево 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "600.000, 00 денари", 246 м2 Кичево 1989 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.000.000, 00 денари", 30 м2 Кичево 1989 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 118 м2 Кичево 1989 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Астра 2003/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "48.000, 00 денари", Форд Фиеста 1994/2003, Стекнување со договор за купопродажба