Елмедин Асани

Историја

04 јануари, 2022 1.86 KB csv 3ad42c782c9c902ac8bed08258438dcb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за детска хирургија Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "990.000, 00", 2019 16.04.2030,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "100.000, 00", 2019 револвинг,

Долгови, Личен имот, Кредит, "995.000, 00", 2019 16.04.2030,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "110.000, 00", 2021 ревовинг,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "15.405.000, 00", 380 м2 РСМ / ДЕЛ, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Плац, "9.243.000, 00", 1600 М2 РСМ / ДЕЛ, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00", Opel Astra 6 2001/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "740.000, 00", Mercedes C200 CDI 2007/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "120.000, 00", ( пиштол) GLOK 21 HERA TRIARRI CUSTOM //2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "86.000, 00", (ловен) ZASTAVA LKP PAP CUSTOM //2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "112.000, 00", часовник - RAYMOND WEIL //2002, Стекнување со договор за купопродажба