Биљана Ангелова

Историја

25 октомври, 2020 2.86 KB csv 080b6dd6fcb059f01b2f7c31fe6984c4 спореди
20 октомври, 2016 4.04 KB csv cc911bc43ac53708ebc87504d4d3a13c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет Св. Кирил и Методиј

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "455.356, 00", Халкбанк 2013, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "61.000, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 220.000, 00", Халк банка 2020, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 40.000, 00", Стопанска банка -, - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.000.000, 00 денари", 70м2 Охрид 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 50м2 Маврово 2001 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "10.000.000, 00 денари", 150м2 Скопје 1998 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "20.000.000, 00 денари", 420м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 90 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.000.000, 00 денари", 78 м2 Скопје 1996 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Сузуки 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Хонда 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "1.000.000, 00 денари", златен накит -/-, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000.000, 00 денари", Лексус НХ 300 2015/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "1.500, 00 денари", 1 1992, Стекнување на друг начин