Мики Тодоров

Историја

25 октомври, 2020 1.44 KB csv 04dad5ddf9b2553cfd412f8e2b1a8d22 спореди
06 декември, 2019 1.07 KB csv 9ed78c967ce7a54895c42837675c1e42 спореди
11 октомври, 2017 806 B csv e193d8232c5e48d1d418b328bd82f269

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > КПД Затвор Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "156.400, 00", 2019 2020,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "250.000, 00", 2019 2021,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "360.022, 00 денари", 2015 2018,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "400.000, 00", 2020 2023,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "200.000, 00", 2020 2026,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект, -, 129 м2 - 2017 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа (доградба), -, 181 м2 - 2018 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, - Штип 1984 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "1.000, 00 ЕУР", 634 м2 Штип 2020 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "15.000, 00 денари", Форд Ескорт 1994/2004, Стекнување со договор за купопродажба