Снежана Арсова

Историја

10 мај, 2018 1.95 KB csv 6a9414df095088d00f346b36d2aef758

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Кочо Рацин“ - село Блатец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 12.500, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "USD 3.500, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 30.000, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари - 11.000, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "10.500, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, /, 100 м2 село Блатец 1990 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, /, 6 хектари село Блатец - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, /, 140 м2 село Блатец 1990 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, /, Трактор ИМТ 533 1976/1976, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Даеву Ланос 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба