Јане Чавкоски

Историја

10 мај, 2018 678 B csv 5c58dcc769fbfa07b1490d3add420fbf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП “Пелагонија“ - Кривогаштани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "63.000, 00 денари", 1 хектар Кривогаштани 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.688.382, 00 денари", 237 м2 Кривогаштани 2008 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Мерцедес Ц200 ЦДИ 2002/2017, Стекнување со договор за купопродажба