Ељми Љутвији

Историја

03 април, 2016 530 B csv 5847466ee58569288619fc89b2208932

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Антон Зако Чајупи“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Куќа со двор, "600.000, 00 денари", "500 м2 село Отља, Куманово 2006 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Фолксваген Голф 3 1994/2003, Стекнување со наследство