Тони Ефремоски

Историја

01 септември, 2019 1.28 KB csv 01552a3d8da1dcbc3aefeca8b3813b93

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СЕОУ „Гостивар„

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "8.110, 00 евра", Стопанска банка АД Скопје 2011, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "247.442, 00", 17 м2 Гостивар 2013 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.468.530, 00 денари", 53.45 м2 Гостивар 2002 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "810.508, 00 денари", 29.50 м2 Гостивар 2008 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "160.000, 00", Рено Меган класик 2002/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Југо Темпо 1.1 1999/1999, Стекнување со договор за купопродажба