Кристина Чутревска

Историја

01 септември, 2019 1.38 KB csv 6a27a97339c06873bf0f5888dcd14c0f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на одбор за надзор на материјално финансиска контрола > Институт за акредитација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на родители, дивиденда, "10.935, 00", 16.05.2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.894.062, 00", "228 м2 Стајковци, Скопје 2001 /", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.349.000, 00", "54 м2 Кисела Вода, Скопје 2005 /", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "240.000, 00", Мерцедес Бенз 2004/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "30.000, 00", Даевоо-Ланос 1998/2003, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00", Тојота Корола 2010/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, "1.559, 00", 45 2008, Стекнување со договор за купопродажба