Ристе Ташев

Историја

04 јануари, 2022 1.61 KB csv a72dc6cb3870e3fb1d9aa1c97a853c59

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Тутунски комбинат Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "292.000, 00", НЛБ Тутунска банка 01.05.2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "6.880, 00 ЕUR", Комерцијална банка 03.10.2012, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00", 25.06.2021 13.10.2021,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "60.000, 00 денари", 13.10.2019 13.10.2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.031.000, оо денари", 01.03.2018 01.03.2023,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "350.000, 00 денари", 22.400 м2 Демир Капија 2018 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.800.000, 00 денари", 150 м2 Неготино 2018 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "150.000, 00 денари", 2.734 м2 Неготино 2018 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.081.500, оо денари", Форд Фокус 2017/2018, Стекнување со договор за купопродажба