Зоран Иванов

Историја

17 август, 2020 1.21 KB csv b972ad784dd8ae5c1c85871ac46e1fce спореди
11 октомври, 2017 1.04 KB csv 7cdab2c93d2493f878af0ff8c6bd2e34

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > МИА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Гарсоњера, "615.000, 00 денари", 28 м2 Охрид 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "405.900, 00 денари", 22 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Плац, "159.900, 00 денари", 131 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.230.000, 00", 30 м2 Охрид 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.583.000, 00 денари", 42 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "620.000, 00 денари", Опел Корса 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба