Дејан Ампев

Историја

17 август, 2020 1.36 KB csv 72d51affe00cb44e9062f34cba06727d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик координатор > Национален координативен центар за гранично управување

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "1.353.000, 00 денари", 2012 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.123.840, 00", 2020 20 години,

Други приходи, Имот на родители, Закупнина, "2.000, 00 денари", 2009,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "420.000, 00 денари", 21 м2 Кратово 2002 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 115 м2 Кратово 1987 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.722.000, 00 денари", 50 м2 Куманово 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.492.795, 00", - Скопје 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фиат Пунто 2002/2016, Стекнување со договор за купопродажба